«Karaliskais improvizācijas teātris» atklās jau septīto sezonu

Septembrim tuvojoties, «Karaliskais improvizācijas teātris» (KIT) ir prieka pilns paziņot un izziņot «Humors Nobāl» (HN) 7.sezonu. Jā, jau septīto!

Sezonu atklāsim ar koncertu 4.septembrī, Kalnciema kvartālā, «Baltijas Pērle» iesildīšanas vakarā

Kā tā? Stāstām. KITa starpā bez tīrasiņu improvizatoriem ir gadījušies arī muzicētāji, un, kā izrādās, labi un aktīvi cilvēki. Tad nu liekot visus stroķus kopā, mums izveidojās diezgan nopietna (tas nav par saturu), muzikāla (burtiski) vakara programma. Vakaru sāksim ar iesildošo bendu, jaundibināto un vienlaicīgi vājāko, kas mums ir – ar improvizācijas pop-grupu EU!, kuras sastāvā ir Jānis Skutelis (KIT), Nauris Brikmanis (KIT), Ēriks Palkavnieks (KIT), Valters Osis( KIT) un mezo soprāns (nejaukt ar meco soprānu) Katrīna Albuže! Turpināsim ar jau nobriedušākiem veidojumiem – triecienroka grupa «A pie mums Jelgavā», un vakaru noslēgs uzlēcošie «UMAY».

Taču, sākot ar 10.septembri, kā ierasts – katru trešdienu, plkst. 19.00, tiksimies kinoteātrī «K-Suns»!

Sezonu uzsāksim šādā, lūk, uz skatuves esošo, sastāvā: Jānis Skutelis, Nauris Brikmanis, Katrīna Albuže, Jurijs Djakonovs, Ēriks Palkavnieks. Pa visam netālu no tās (skatuves) mūsu muzikālais atbalsts – taustņu un stīgu vīrs Valters Osis un ripas griezējs Carlo.

Sajūtas, vēlmes un plāni… Protams, ka «Humors Nobāl» programma arī turpmāk būs nemainīgi improvizēta, nekaitīgi vitalizējoša un nevainīgi ieturēta komēdijas žanrā. Taču šo sezonu KIT radošā komanda ir apņēmusies vadīt ekperimentu un dažadības gaisotnē. Kas nozīmē – ja iepriekš vakara iznākumu mēs definējām, kā nepredzamu, jo improvizācija, tad tagad apgalvojam, ka viss ir bijis paredzams kā pirmdiena (diena pēc svētdienas). Šosezon no nedēļas uz nedeļu piedāvāsim dažādus improvizācijas formātus; īsās formas, garās fomas, muzikālās formas, tematiskās formas un, iespējams, pat netaktiskās arī. Kam mums tas? Lai jautrāk jums un mums, protams! Jaunais ir izaicinoši jautrais!

Papildinformācija par KIT  izrādēm: www.karaliskais.com

Biļetes: www.bilesuserviss.lv

Papildinformācija par KIT sezonas atklāšanas pasākumu: www.kalnciemakvartals.lv